ÇAĞLAYANCERİT CEVİZİ DÜNYADA 1 NUMARA
-----------

13.10.2010

CEVİZİ FARKLI KILAN


Ceviz suyu ile zayıflama kilo verme- Ceviz suyunun faydaları




Ceviz suyu veya Ceviz Kabuğu suyu, tıpkı keten tohumu gibi zayıflama ve kilo verme faydaları olan ancak Ahmet Maranki tarafından tavsiye edilmeden önce pek bilinmeyen bir zayıflama formülüydü. Ancak zayıflamak isteyenler için eskisi gibi bir sır değil artık ceviz suyu..

Ceviz suyu zayıflama ve kilo verdirici özelliklere sahiptir: ancak Ceviz suyunun yararları hakkında sizleri daha fazla bilinçlendirirsek eminim ki ceviz suyunu içerken sadece zayıflatma amacı ile değeil çok değişik sağlıklı yaşam gayeleri ile de içeceksiniz. Ceviz suyu adet sancılarına ve aybaşı ağrılarına iyi gelir.

Ceviz suyu kolesterol sorununa da iyi gelir ve kolesterol düzeyi yüksek olan kişilerde bitkisel şifa sunar. Ceviz suyu topuk dikeni tedavisinde de bitkisel çözümdür. Tiroid tedavisinde ceviz suyu doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir.

Ceviz suyu gibi Ceviz kabuğu suyu da içerisinde bulunan bazı faydalı bitkisel maddeler nedeniyle türlü hastalıkların tedavisinde ve ayrıca kilo verme amacıyla da kullanılmaktadır.

Cevizin içerisinde bulunan faydalı enzimler, cilt lekeleri sorunu bulunan kişilerde ceviz suyu iyi yönde etki yapar ve cilt lekelerine bitkisel kesin çözüm.

Ceviz suyu zayıflatırmı?
Bir litre taze ve yeşil kabuklu cevizden elde edilen ceviz suyu ile uygulayacağınız 3 günlük zayıflama kürü sayesinde 3 günde 2 kilo vermek mümkündür.

Ceviz suyu nasıl hazırlanır ve yapılır?
Ceviz suyunu elde etmek için 1 litre suya bütün 6-7 cevizi kırılmadan ve kabuğu soyulmadan üst ve alt tarafından karşılıklı iki delik açılmak suretiyle çaydanlığa atacaksınız. içerisine az miktarda elma sirkesi veya üzüm sirkesi atarak ( 2 yemek kaşığı ) 15 dakika kadar kaynatıyorsunuz. Elma sirkesini kaynadıktan sonra atarsanız daha etkili olur. Bu bitkisel karışımı sabah ve akşam günde 2 kez olmak üzere aç karnına bir su bardağı içeceksiniz. Çaydanlıktaki ceviz tanelerini de ceviz suyu ile birlikte yiyiniz. Bu sayede hem iştah kesilecek hem de zayıflama sağlayacaksınız.
Ceviz ve Beyin içi
                           CEVİZİ FARKLI KILAN


Beynimizin küçültülmüş bir modeli olan cevizin meyveler arasında gümüş iyonu ihtiva eden tek meyve olması elbette harikadır. Fakat bu gümüş iyonuna, icra ettiği elektronik vazife açısından ihtiyaç duyan tek organın beyin olduğunu söylersek, sanırız bu muhteşem benzerlik ve mükemmel yaratılış karşısında tüylerimiz diken diken olmaktadır.

Size bir anekdot vereyim.

Benim 55 yaşında bir arkadaşım var. Bu arkadaşın anlattığına göre; kış aylarında cinsel olarak pasif kaldığını   ve sıcaklarla beraber cinsel yönden uyandığını anlatırdı. 2009 yılının kış aylarında bu arkadaş bana cinsel yönden çok aktif olduğunu ve aynı sıcak aylardaki gibi hatta daha güçlü olduğunu anlattı. Hatta bu konuda haddinden fazla istek duyduğunu anlattı. Tabi biz buna önceleri bir anlam veremedik. Sebebi nedir diye araştırmaya koyulduk. Bir gün söz cevizden açıldı. Ben ona Çağlayancerit cevizi vermiştim. Nasıl cevizim yiyor musun, beğendin mi diye sordum. O da çok mükemmel lezzeti olduğunu ve çok beğendiğini söyledi. Ben peki günde ne kadar yiyorsun dedim. O da bir oturdum mu yarım kilo yiyorum vallahi dedi. Bende aşırı yeme seni kudurtur dedim. Birden ikimizinde kafası dank dedi. Senin cinsel yönden çok fazla olmanın sebebi ceviz dedim. Evet dedi. Kesinlikle ceviz dedi. İkimiz de çok şaşırdık.

İşte Çağlayancerit cevizinin en büyük özelliklerinden biride bu. Cinsel gücü artırmak.Beyin ve cinsel güç. Beyin iyi çalışınca her şey güzel çalışıyor.

Tabi cevizi farklı kılan en büyük özellik beyin ve ilişkisi olsa da cevizin çok büyük faydaları var. Çağlayancerit cevizi tadıyla gerçekten diğer cevizlerden çok çok farklı. Sizi asla kesmez. İstediğiniz kadar yiyin ağzınızda mükemmel bir tad bırakır ve yemekten vaz geçemezsiniz. 

Meyveler faydalı olduğu organa benziyor

Birçok meyvenin, faydalı olduğu organa benzediği ortaya çıktı

Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Besin Hijyeni ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Tayar, doğadaki tüm meyve ve sebzelerin sağlık açısından çok önemli vitamin ve mineraller içerdidini söyledi ve bu müthiş benzerliğe dikkat çekti. İşte meyveler, işte faydalı oldukları organlar:-Patlıcan, avokado ve armut ortadan ikiye kesildiğinde, anne rahmine benzer şekil gösterir. Bu gıdaların dengeli tüketilmesi, hormonal dengenin sağlanmasına ve rahim kanserinin önlenmesine yardımcı olur.

-Fasulye böbrek görünümündedir ve böbrek fonksiyonlarını iyileştirir.

-Nar çekirdekleri, kan hücrelerine benzerlik gösterir. Nar, kalp sağlığı için önemli bir antioksidandır.

-Ceviz şekil olarak beynin loblarına benzer bir özellik gösterir. Ceviz yüksek oranda Omega-3 yağları ile birçok vitamin ve mineral içerir. Bunlar, beynin fonksiyonlarının yerine getirilmesinde yardımcı olurlar.

- Ortadan kesilmiş domates dört kompartımanlı görülür. Kalp de kırmızı ve 4 bölümden oluşur. Domates, kalp hastalıklarının önlenmesine yardımcı rol oynayan lycopene içerir.

- Limon ve greyfurttaki limonoid, meme kanserinin yayılmasını engeller.

-Havuç dilimi insan gözüne benzer. Bilimsel araştırmalar havucun gözlerin kan akışını ve işlevini iyileştirdiğini göstermiştir.-İncir tohum doludur ve ağaçta ikili olarak asılarak büyük. İncir sperm sayısını ve hareketliliğini artırır, erkek kısırlığını önler.

-Sap kereviz kemiklere benzer ve kemikler için faydalıdır.

- Zencefil şekil olarak benzediği mideye ve sindirim sorunlarına iyi gelir.

-Dilimlenmiş kivi göz bebeğine benzerlik gösterir. Kivi, antioksidanlar (E ve C vitamini) ve carotenoidlerce (beta caroten, lutein) zengindir. Lutein, yaşlılığa bağlı ortaya çıkan görme bozukluklarının önlenmesinde önemli yer tutar.
vatan 13.03.2011

Hiç yorum yok: