ÇAĞLAYANCERİT CEVİZİ DÜNYADA 1 NUMARA
-----------

30.04.2011

ÇAĞLAYANCERİT EĞİTİM-KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ AÇILDI

Çağlayancerit vatandaşlarının uzun yıllardır beklediği , Çağlayancerit Eğitim-Kültür ve Dayanışma Derneği, düzenlenen törenle Kahramanmaraş’ta hizmete girdi.

28 Nisan 2011 Perşembe 00:22
Kent merkezinde bulunan derneğin açılış töreninde konuşan Derneğin Kurucu Başkanı Mehmet Zorkun, 200 üyelerinin olduğunu söyledi.
Dernek kurulması için yoğun talep geldiğini ve bunun üzerine çalışma yapıldığını anlatan Zopkun, ”Derneği, İlçeden Kahramanmaraş’a gelen vatandaşların daha kolay intibak etmelerini kolaylaştırıp, Çağlayanceritli öğrencilere eğitimleri için burs ve barınak işlemlerinde kolaylık sağlamak ve üyeler arasında kültürel dayanışmayı artırmak amacıyla kurduk. Kahramanmaraş’ta bundan sonra çeşitli kültürel etkinlikler düzenleyeceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Küçükyıldızlı ise, sivil toplum kuruluşlarının önemli görevi yerine getirdiklerini belirterek, Çağlayancerit Eğitim-Kültür ve Dayanışma Derneği 'nin tüm Kahramanmaraş’a hizmet edeceğine inandığını söylerek “Derneğin hayırlı hizmetler yapacağına yürekten inanıyor ve elimizden gelen tüm desteği sağlayacağız” dedi.
Açılışa, Kahramanmaraş Ak Parti Milletvekili Adayları Sıtkı Güvenç, Sevde Beyazıt, Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, İl Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, Mrk. İlçe Başkanı Necati Okay, Kahramanmaraş İl genel Meclis Başkanı Mustafa Özsoy, Türkoğlu Beldiye Başkanı Mustafa Taşhan, Çağlayancerit Belediye Başkanı Küçük Mehmet Yıldızlı, eski Belediye başkanlarından Hasan Kekil ve Nazım Engizek, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
http://www.haber7yaman.com

Hiç yorum yok: